2010. szeptember 3., péntek

Vonalkód fülbevaló


A vonalkód gyűrűhöz készítettem, remélem tetszeni fog az illetőnek! Ez is meglepi ajándék lesz a gyűrű vásárlójának:-)
A lapok1,5 cm szélesek, 4cm magasak, és az akasztó részt is én hajlítottam. Természetesen a felület itt is mattítva van, és lakkréteggel ellátott:-)
Mit szóltok hozzá? Várom véleményeiteket! Előre is köszönöm
(Elajándékozva)

Minimalista medál


Készítettem a gyűrűhöz egy medált is. Egy vékony, fekete bőrszálra fűztem, szerintem ez összhangban van a türkinit kövecskével. A medál 1,5 cm széles, és 4 cm magas.
Mit szóltok hozzá?
Őszinte véleményeteket ismét szeretettel fogadom:-)
Aki megvette a gyűrűt, ezt kapja bónuszként:-)
Elajándékozva:-)

2010. szeptember 1., szerda

AJÁNDÉKOT KAPTAM LUJZÁTÓL :-))))Ma csöngetett a postás, és hozott egy küldeményt! Kibontottam és ez a csodálatos medál volt benne! Egyszerűen nem jutottam szóhoz! A fotóm nem adja vissza rendesen a csodás kidolgozottságát, a gyönyörű színeit! Ma fel is avattam, és olyan jó érzés volt viselni! A Kisfiam ki akarta venni a nyakamból, tapogatta, és mondogatta közben:"Óóóóó!" Amikor a férjem meglátta-pedig ő aztán nagyon kritikus-szintén lenyűgözőnek vélte!
Nagyon szépen köszönöm még egyszer ezt a csodálatos meglepetést, nagyon fogok rá vigyázni, és mindig eszembe jutsz Lujza , amikor viselem:-) Ja, és többen is a nyakamba pillantottak ma, mert annyira csillogott, hogy odavonzotta a tekinteteket:-) Hálás köszönetem!

Kereszt


Már régóta vágytam rá, hogy készíthessek egy keresztet. Kihívás volt, vajon meg tudom-e csinálni. A falumban egy nagyon kedves ismerősömnek készült, aki megajándékozott három lánccal és ezt kérte cserébe. Ma kapta meg, és úgy vettem észre rajta, hogy tetszik neki.
Már sokan készítettek ilyet, de lesz saját ötletemre épülő feszület is, az egy kissé modernebb, egyszerűbb vonalvezetésű lesz, és természetesen vörösréz lapból:-)
Azért nagyon kíváncsi vagyok ám az őszinte véleményetekre! Köszönöm előre is:-)