2010. június 25., péntek

Türkiz szett






Az unokatestvérem kérésére készült ez a szett, melyet ajándéknak szán egy igazán szép, vékony testalkatú hölgynek.
Nagyon örülök, mert tetszik neki.
Az ásványok festett howlitok. Különböző méretű ezüstözött ékszerdrótokat használtam, egészen az 1,2-től a 0,4-ig. Kapni fog egy szép dobozt is, mely hófehér lesz türkiz szalaggal. Ha elkészül hozzá a doboz, szeretném majd azzal együtt is lefotózni.
Kíváncsi vagyok a véleményetekre, előre is köszi:-)

8 megjegyzés:

  1. Fantasztikus ékszerek kerülnek ki a kezeid közül, szinte hihetetlen, hogy pár szem kis howlit és ékszerdrót kell csak hozzá!!
    ...na és egy profi drótékszer készítő..:-)))
    Gyönyörű lett ez is!!!

    VálaszTörlés
  2. Kedves Eszti! Ez megint csúcsszuper lett! A karkötő tetszik a legjobban, ahogy az alapmotívumot oda is be tudtad illeszteni! Ezt is focimeccs alatt készítetted?:)

    VálaszTörlés
  3. Köszi lányok a dicsérő szavakat!
    Különben nem szeretem ám a focit, nagyon nem:-) Csak a férjem szereti, és a medált mellé odaülve készítettem. A többi részét a konyhaasztalnál, vagy sétálgatva gyártottam, amíg a Picur aludt:-)
    Ja, és nekem is a karkötő a szívem csücske:-)

    VálaszTörlés
  4. Drága Eszterem!

    Ez valami eszméletlenül jól néz ki:)))
    Odáig vagyok ezért a stílusért. Nagyon mutatós, különleges darab.
    Gratulálok!!!!

    VálaszTörlés
  5. Gyönyörűek az ékszereid, a türkiz a kedvencem, bár még időm sem volt a többit megnézni, rögtön megjegyzést akartam tenni.

    VálaszTörlés
  6. Amiket alkotsz!!!! Nagyon szépségesek! Most már én is gyakrabban jövök hozzád:)

    VálaszTörlés
  7. Kedves Eszter!
    Először is köszönöm, hogy meglátogattál és írtál nekem egy pár kedves szót. Gondoltam én is átjövök és megnézem az alkotásaidat, gyönyörűek egytől-egyig, nagyon tetszenek a drótos alkotásaid. Először amikor azt hittem, hogy csak drótozol arra gondoltam, hogy meginvitállak egy csereberére, de hát utána láttam, hogy fűzöl is. További szép alkotásokat kívánok Neked!!!

    VálaszTörlés
  8. Képről is gyönyörű, de élőben elképesztően szép!!!! A szerencsés tulajdonosa le sem vette, miután felpróbálta :)
    Mondanom sem kell, miután megláttam nehezen engedtem ki a kezeim közül! :)))) De persze nagyon örültem, hogy ilyen csodaszép ajándékkal örvendeztethettem meg!
    Azt hiszem Eszter lesz munkád a szülinapok, ünnepek környékén, mert ezek után nem vagyok hajlandó ékszerboltban vásárolni, tucatékszereket!! ;)

    VálaszTörlés