2010. szeptember 1., szerda

AJÁNDÉKOT KAPTAM LUJZÁTÓL :-))))



Ma csöngetett a postás, és hozott egy küldeményt! Kibontottam és ez a csodálatos medál volt benne! Egyszerűen nem jutottam szóhoz! A fotóm nem adja vissza rendesen a csodás kidolgozottságát, a gyönyörű színeit! Ma fel is avattam, és olyan jó érzés volt viselni! A Kisfiam ki akarta venni a nyakamból, tapogatta, és mondogatta közben:"Óóóóó!" Amikor a férjem meglátta-pedig ő aztán nagyon kritikus-szintén lenyűgözőnek vélte!
Nagyon szépen köszönöm még egyszer ezt a csodálatos meglepetést, nagyon fogok rá vigyázni, és mindig eszembe jutsz Lujza , amikor viselem:-) Ja, és többen is a nyakamba pillantottak ma, mert annyira csillogott, hogy odavonzotta a tekinteteket:-) Hálás köszönetem!

3 megjegyzés:

  1. Tényleg szép! Jó neked! Az én egyik csomagom,ami ajándékba jött volna,nem ért el hozzám.. :( Szóval most morcos vagyok a postásokra. Mindre.

    VálaszTörlés
  2. Drága Eszter, örülök nagyon, hogy örömöt szerezhettem Neked! Viseld szeretettel, mert én is sok szeretettel készítettem! A fotóid pedig sokkal jobbak, mint az enyém...:) Alíz

    VálaszTörlés
  3. Amilyen egyszerű, annyira csodás! Nagyon-nagyon tetszenek a színek és a forma! Gratulálok!

    VálaszTörlés