2010. április 2., péntek

Ásványok ölelésében




Ennek a nyakláncnak az a különlegessége, hogy a kapcsa, maga a dísze is a nyakláncnak. Többféle vastagságú drótból hajlítottam, és a lánc rész is a kezem munkája. Ásványok tarkítják a medált és a láncot is, ellenpontozzák a drót (fém) ridegségét. Ez egy nagy kedvencem:) (Elkelt)

Ötsoros unisex karkötő



Egy kedves ismerősömnek készült az unisex karkötő ötsoros változata. Készítek hozzá majd gyűrűt is:) (Elajándékozva)

2010. április 1., csütörtök

Lila mandala

Sok órán keresztül készült ez a nyakbavaló. A pasztell lila, rózsaszín,  fekete színek körbe-körbe futnak a medálon. Hátulja fekete műbőr. Fekete és lila zsinóron függ. Visszafogott, ugyanakkor feltűnő darab.(Elkelt)
Készült hozzá karkötő is, melyet a gyöngykarkötők kategóriában találod meg.

Barna szem

Barna, krém, lazac színű gyöngyök ölelésében egy barna árnyalatú díszkavics. Zsinórokon függ, melyeknek színe harmonizál a gyöngyökkel. Réz delfinkapocsban záródik. Olyan szép, amikor a kavicsra süt a nap:)

Papagáj:)



Ennek a karkötőnek a színvilága igen merész,legalábbis számomra. Kipakoltam a gyöngyöket és ahogy jött, csak hímeztem. Ez lett belőle:) (Elajándékozva)

Lila karkötő





Ez a karkötő a gyöngyhímzett dolgaim egyike. Több napig készült, de minden percét élveztem. Japán és cseh gyöngyök töménytelen mennyiségben ülnek egymás mellett. Rézmerevítést kapott, hátulja fekete puha bőr. Élőben a színei sokkal finomabbak,igazi nyári darab:) (Elkelt)

2010. március 29., hétfő

Unisex karkötő





Hát a fotók hagynak kívánnivalót maguk után:)

Unisex gyűrű




4 db 1,2 mm-es ezüstözött ékszerdrótot fogtam össze 0,4 mm-es ékszerdróttal.V formák díszítik a vastag drótokat. Sajna a fotó nem adja ezt vissza rendesen, de a napfényben olyan szépen mutat ez a minta:)

Apró fülbevalók





Ezüstözött ékszerdrótból készültek ezek a fülbevalók, szilikon stopperrel a hátuljukon. Kedvesek, nem? Magam is ilyen apró fülbevalókat szeretek hordani.
A két virág megrendelésre készült, a pici csigás pedig csak úgy. ( A két virágos elkelt)

2010. március 28., vasárnap

Fekete-fehér


Ezt a nyakláncot tavaly május körül készítettem egy nagyon kedves ismerősömnek hálám jeléül, ugyanis megvarrta a függönyöket a nappalinkba és a konyhánkba. Karkötő is készült hozzá, de arról nem sikerült egy normális fotót készítenem. Még így sem vagyunk egálban, de nagyon örült azért neki:) (Elajándékozva)