2011. január 8., szombat

Régészeti lelet szett
Először készült a gyűrű, majd a karkötő. Ez különösen nagy kedvencem, mert elöl van a nyitott rész, és azok sem egyforma szélesek. Türkinit díszeleg rajtuk.
Csiszolt, kalapált, antikolt, polírozott, lakkozott.
(A gyűrű elkelt)

Kipp-kopp szett
Vörösrézlapomról lefújtam a port:-))), már hiányzott, és ez lett a végeredmény. Megmondom őszintén, nagyon odavagyok a kalapált dolgokért, így nekiestem a teraszunkon ütni-vágni a lemezt, persze azért nem ész nélkül:-)
Csiszoltam, antikoltam, políroztam, lakkoztam. Először csak a fülbevaló született, de nagy boldogságomra kértek hozzá gyűrűt, ami már az én fejemben is megfogalmazódott. Kagylógyöngyöket rögzítettem ezüstözött dróttal az alaphoz. Hát ennyi. Véleményetek? Várom, de nagyon:-)
(Elkelt)

Hematit levél fülbevaló


Nikkelmentes drótokból készítettem, egy-egy 5mm-es mágneses hematittal díszítve ezt a kütyükét.
Érdekessége, hogy az antikolt és a nem antikolt elemeket kombináltam. Az akasztó enyhén antikolt, a spirálozó szál szintén, és a többi felhasznált drótot ezüst színűre hagytam.
A biztonságos kapocs stílusában illeszkedik a lógó részhez legalábbis szerintem. Ez olyan kis szolid lett, nem?
Várom véleményeiteket, köszönöm!

Szögletes nyaklánc


A fülbevalóhoz már rég elkészült a medál, de nem volt időm feltenni. Jó hosszú láncot kapott 94cm-est!!!!
Várom véleményeiteket!!!Köszönöm!!!

2011. január 3., hétfő

Szögletes fülbevalóBUÉK mindenkinek!!!! Nem vesztem el, csak mostanában nem volt időm blogozni, de ami késik, az nem múlik!!!
Wire wrapping technikával, teljesen kézzel készült ez a nagggyon nagy fülön csüngő. 8,4cm magas, és 3,1cm széles:-) 1mm-es, 0,8mm-es, 0,4mm-es ezüstözött ékszerdrótokat használtam
Antikolt, polírozott.
Várom véleményeiteket, melyeket köszönök előre is.