2010. december 10., péntek

Korallszem


Egy egyszerű medál készítettem. Igazából a korallt szerettem volna valami egyszerű díszítéssel körbetekerni. A háromszög alap 1mm-es drót, melyre 0,6-os dróttal fixáltam a követ. Az utolsó tekerésnél a drótra galvanizált gyöngyöket fűztam. Antikoltam, políroztam. Ajándék lesz:-)
Véleményeiteket köszönöm most is:-)
Posted by Picasa

2010. december 9., csütörtök

KlasszikusAz alaphajlítások közül párat felhasználva készült ez a medál. Nagyon szeretem a türkinitet:-)amint látjátok, és az antikolástól sem tudok elszakadni. Valahogy sokkal szebbek ezek a tekergetős ékszerek öregbítve-legalábbis szerintem. Kígyóláncon csüng.
Véleményeiteket ismét örömmel fogadom:-) Köszönöm:)
(Elkelt)

2010. december 8., szerda

Antik medálKészítettem egy másik medált az antik fülbevalóhoz. Ilyen lett. 1,2-es az alapja, 0,4-essel spirálozott, galvanizált gyöngyökkel megspékelt.
Véleményeiteket köszönöm, mint mindig.

2010. december 6., hétfő

Antik szett
Képzeljétek mi történt velem. Ahogy az lenni szokott, én is sok ékszert nézegetek a neten. Láttam még régebben félköríves medált többeknél, és készítettem én is egyet a fülbevaló mellé. Ma fel akartam tenni a Meskára, de emlékeztem, hogy a Narellánál is láttam ilyen formájút, így -szerencsémre-még feltöltés előtt újra megnéztem az övét. Hát teljesen ledöbbentem, mert szinte tök ugyanolyan lett, mint az övé. Úgy látszik nagyon nagy hatással volt rám a medálja. Természetesen csak a fülbevalót fogom feltölteni, a nyakláncnak még nem tudom mi lesz a sorsa. Eléggé elszomorodtam, mert meggyőződésem volt, hogy egyénit alkottam -a félkörív formától eltekintve-; de sajna nem. Na, mindegy, azért megmutatom Nektek, remélem ettől függetlenül azért lesz véleményetek az ékszerekről, melyeket ismét előre is köszönök.
Ezeket már kénmájjal antikoltam:-))))) Sokkal jobb és szebb, mint tojással, mindenkinek csak ajánlani tudom. Gyors, és hatékony!