2010. október 8., péntek

Hegyikristály egyszerűen



Sokat töprengtem, amikor megérkezett a postán a rendelőmtől ez a szépséges kő. Vajon hogy foglaljam be, hogy a kő domináljon, és a drót csak díszítő elemként funkcionáljon. Ez lett belőle. Egy sodronyra fűztem fel és apró japán galvanizált ezüst színű gyöngyökkel, és két roppantott üveggyönggyel díszítettem egy rövid szakaszon. Mágneskapocsban záródik.
Mit szóltok hozzá? Elég minimalista lett, nem?

Vonalkód karkötő gyűrűvel


A leghűségesebb vásárlómnak készült ez a karkötő gyűrűvel. A gyűrűről tudott, a karkötőt szántam meglepetésnek. Nagyon boldog vagyok, mert tetszett neki:-)
Mit szóltok hozzá?
Véleményeiteket ismét nagyon várom, és köszönöm!

2010. október 6., szerda

Borostyán kupakos és rizsszemecske





Ezek készültek a baba mellé....Lehet, hogy nem rakom őket egy csomóba, szerintem túl tömény. Na,..de majd lefotózom úgy is, és kérek Tőletek véleményt.
Egyébként a kupakos fonást szintén vagy fél éve próbálom, hát most jött össze. Egy kicsit lassan tanulok:-) A neten láttam ezt a mintát, mely nem tudom kitől származik.Ha vki tudja, szívesen fogadom az információt, és természetesen feltüntetem.
Mandalától megtudtam, hogy Iza Malczyk ötlete ez a kupak megoldás is. Köszönöm.
Mi a véleményetek ezekről az apróságokról?

2010. október 5., kedd

Borostyán baba




Vettem gyönyörű borostyán színű roppantott üveggyöngyöket, és felruháztam dróttal, és apró borostyán színű üveggyöngyökkel. Ez egy nyaklánc medálja lesz; még készítek mellé csüngőket, szintén ezekkel a gyöngyökkel. A végén fürtösen fognak lógni, ...bár ki tudja mi lesz a vége:-) Ezt azért nem antikoltam be, hogy a sötétebb tónusú borostyán szín érvényesülni tudjon.
Őszinte véleményeteket nagyon várom; melyet előre is köszönök!