2010. augusztus 20., péntek

Minimalista
Elkészült a következő gyűrű vörösrézből! Amikor végeztem vele, tudtam, hogy nagy szerelem lesz köztünk. Ez nagyon az én ízlésvilágomat tükröző kis darab! Amint megjön a rézlapom, lesz hozzá karkötő is:-)
Ahogy látjátok négyzetes a látható rész, melynek egyik kis sarkába ültettem egy türkinitet, és 0,6-os dróttal rögzítettem az alaphoz tekergetéssel. A nagypapám pecsétgyűrűjére emlékeztet:-)
A rezet csiszoltam hosszanti irányban, ezért érdekesen törik meg rajta a fény. Három lakkréteget kapott tartósítás gyanánt:-) Nyitott, amit én imádok!
Fájó szívvel ugyan, de ezt felteszem a Meskára; kíváncsi vagyok, elkel-e.
Ismét érdeklődéssel várom a véleményeiteket, melyeket előre is köszönök:-)
(Elkelt)

Egy kis rózsaszín:-)


Egy nagyon kedves, 13 éves kis-nagylánynak készítettem ezt a szettecskét. Leültünk megbeszélni, hogy milyet is szeretne. Ez volt a kívánsága a nálam látott ékszerek alapján:-) ....Remélem a fülbevalót az iskolába nem veszi fel...:-)
Festett howlitokat tekergettem körbe 0,6-os dróttal és egy kis gyöngysorocskát biggyesztettem rájuk. A nyaklánc alapja ezüst színű sodrony, mely mágneskapocsban záródik. Végtelenül egyszerű, ahogy az nálam lenni szokott:-)
Ha van véleményetek örömmel veszem, mint mindig:-)

Díjat kaptam!Nagyon boldog voltam, amikor meglepett ezzel a díjjal először Lakota, majd Lujza, és Erga. Három különböző napon kaptam Tőlük, így triplán örvendezhettem:-)
Nagyon megtisztelő számomra, hogy gondoltak rám, én is nagyon kedvelem Őket.
Amióta itthon vagyok a kisfiammal, nagyon sok kedves, segítőkész, érdekes emberrel ismerkedtem meg a neten!
Nagyon remélem, hogy lesz alkalmam sokatokkal személyesen is megismerkedni:-)
Köszönöm szépen még egyszer a díjat:-)
Akinek tovább adom ezt a díjat:
1. Nina
2. Noralkotás
3. Kricsár
4.Dorkadesign
5.Mandala